Ik help spiritueel (hoog)gevoelige​ ondernemers naar meer vervulling en Innerlijk Leiderschap.

​​De switch van baan naar zelfstandig ondernemerschap

Mijn werkcarrière begon in 1990 in bedrijfsleven en vervulde daar verschillende ICT functies van systeembeheerder, netwerkspecialist en projectleider/consultant, grotendeels gedetacheerd, tot mei 2002. Mijn interesse lag vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling op spiritueel / paranormaal en communicatie meer in het helpen/werken met mensen om hun vooruit te helpen in het leven en ben juli 2002 gestart als zelfstandig ondernemer. De ervaringen, die ik had opgedaan zowel in het bedrijfsleven alsook vanuit mijn persoonlijke coaching/mediumschap, kon ik goed gebruiken en combineren daar waar juist meer gevoel en inlevingsvermogen nodig was en nog is, maar wel met beide benen op de grond.

Wie zijn die spiritueel (hoog)gevoelige ondernemers?

Je kunt daarbij denken aan Coaches, hulpverleners, geestelijk werkers, paragnosten en mediums die op welk vlak dan ook vastlopen in hun leven, persoonlijke ontwikkeling en gevoelsontwikkeling. Maar ook ondernemers en leidinggevenden die interesse hebben in een ​meer bezielde aanpak​ met compassie en betrokkenheid. Dus wil je graag meer inlevingsvermogen, enthousiasme en authenticiteit, zonder vast te blijven lopen in emotionele of ondoorgrondelijk lijkende stukken, dan ben op de goede plek aanbeland. ​

​Onder spiritueel versta ik, het betrachten van de helderheid van geest. Dat gebeurt heel aards, met beide benen op de grond.

​Waarom wil ik deze groep helpen?

Ten eerste omdat ik  voldoende heb gezien hoe het vooral niet moet, ​waarbij medewerkers en ondernemers burn-out raken. Zelf was ik overigens met mijn 26-​​ste zwaar burn-out, waar ik veel van heb kunnen leren en ​anderen heb kunnen helpen. ​​Ik zag hoe leidinggevenden, maar ook medewerkers vanuit processen, (on)machtstrijd en vals emotionele gedachtepatronen elkaar en zichzelf belemmeren om te groeien​. Wat velen werkelijk willen, maar niet tot uitdrukking brengen, is​ om samen te ontwikkelen tot een meer volwaardiger mens, waardoor ook het bedrijf en product naar een hoger level gaat. ​ D​at werkt door in ​de klantbenadering en dienstverlening. Daar kun jij je waarschijnlijk alles bij voorstellen.

​​Je bent alleen verantwoordelijk voor jouw deelname in het proces / leven, dus zorg dat jij jezelf in de spiegel kunt aanschouwen.

​Het begint allemaal bij niet langer ​de  "business as usual" ​houding te accepteren. Het streven naar verandering en onze deelname in de wereld, vraag eigenlijk een verandering van onszelf en daarmee meer ontwikkeling op persoonlijk en het gevoelsvlak. Ik heb als ervaringsdeskundige ​mijn cliënten ​geholpen hoe ​je zelf je leven in eigen hand ​kunt nemen. Ik ​kan zeggen dat het de moeite meer dan waard is om jouw eigen leven en het leven te onderzoeken en tot ontleding te brengen. Op basis van mijn eigen onderzoek heb ik daarna vele groepen meditatie, persoonlijke ontwikkeling en innerlijke ontwikkeling gegeven, maar ook 1 op 1 coaching / begeleiding aan privé deelnemers, medewerkers van bedrijven/gemeenten en kleine ondernemers. 

Het enige doel is om met meer plezier en authenticiteit te werken om te kunnen doen waar jij je vervulling van krijgt.

Waarom ben ik gekwalificeerd?

Als ervaringsdeskundige heb ik zelf mijn leven, met hooggevoeligheid en paranormale gaven, in eigen hand genomen en leren onderzoeken. Altijd met de gedachte om dat wat zwakker ontwikkeld is sterker en krachtiger te maken. ​Ik breng het geheel tot ontleding en leg dan de multidimensionale puzzel uit, die inzicht/doorzicht en overzicht geeft over de situaties. Ik noem dit zelf Innerlijke Ontwikkeling en Innerlijk Leiderschap. De methodes en technieken die ik daarbij gebruik draag ik dan over, zodat jij er zelf ook gebruik van kunt maken en op dat vlak het gereedschap en de vaardigheid om het te gebruiken gelijk meekrijgt.

Het enige wat jij nodig hebt is de wil om er wezenlijk voor te gaan en toewijding om dit door te zetten.

Waar wil ik jou zien?

​Ik zie het als mijn missie en visie om ​jou, als innerlijk krachtig, meervoudig ontwikkelde en bewuste mens ​zijn/haar plaats in te laten nemen in de wereld. Vanuit Innerlijk Leiderschap je potentieel volledig te kunnen benutten en die vervulling te krijgen waar je zo naar verlangt. Jezelf te zien als deelnemer in het leven en je hierin thuis te voelen. Een relatie en daarmee ook de communicatie, werkt voor mij als alle deelnemers het beste uit zichzelf en de ander (lees ook situatie) willen halen. Als dit niet gebeurt, is er sprake van eenrichtingsverkeer en een onevenwichtige verhouding. Dat vraagt dus Innerlijk Leiderschap, waardoor je accountable bent en daar naar kunt gedragen.

Je innerlijke gevoelsleven is jouw grootste goed, het is te waardevol om het te negeren.

Wat is jouw volgende stap?​​​

​Je hebt de nodig informatie tot je kunnen nemen en misschien heb je nog vragen. Je kunt dan vrijblijvend een gesprek aanvragen via het contactformulier of als je al weet dat je met mij in zee wilt gaan, via bovenstaande menu Coaching en Mentoring​​​​.

Op jouw Innerlijke Leiderschap,

Wim Bakker 

 

Deel NU