Coaching & Mentoring

Zet je stappen naar meer Innerlijke ​Rust, Vervulling, Bloei en Geluk in je leven​.


Hoe het werkt

  1. Je leest onderstaande ​inleiding over hoe ik werk
  2. ​Het verhaal ​spreekt​ je aan en klikt onderaan deze pagina op de "Ik ​zet....actie" knop.
  3. ​Je gaat daarna verder met de vragen.
  4. Beantwoord de vragen en klik op de "Versturen" knop​.


Hoe ik werk

Ik coach / mentor ​zoals ik voel dat het nodig is om de stof en inzichten het best tot je genomen kunnen worden. Dat betekent voor mij levendig, gerichte, soms speelse, niets ontziende, dynamische, verdiepende, productieve en wereldveranderende ervaringen variërend van 2 uur tot een aantal dagen die zijn ontworpen om je te helpen een enorme transformatie in je innerlijke wereld te creëren en eventueel een plan voor wat het leukste (en voordeligst) zou zijn in je uiterlijke wereld!

Stel je eens voor dat je binnen een paar dagen kunt krijgen wat normaal gesproken 3 tot 6 maanden of misschien wel een jaar zou duren. ​​Dit kan je zelfs duizenden euro's aan inkomsten schelen,  omdat je nog te veel met alle onrust bezig bent. ​Waarom zou je dan niet voor een kortere weg kiezen?

Begrijp me nu niet verkeerd, het zal aan JOU zijn om alles in je op te nemen wat we samen doen en consequent te zijn in het toepassen. Ik zal je daar accountable houden en je zult vertrekken met alles wat je nodig hebt om te ZIJN, TE DOEN en TE CREËREN in jouw leven, je relaties, je baan/bedrijf, je welzijn en jouw geluk! Let op: Dit vraagt de nodige toewijding, geduld met jezelf en doorzettingsvermogen!

Ik deel alles wat ik weet en wat jij op dat moment nodig hebt. Alles waar ik anderen op heb gecoacht of waarop ik mezelf heb gecoacht. Maar ook alles wat ik deel met individuen en groepen om hen te helpen, is beschikbaar voor jou! Alles wat nodig is om jou in gevoel bij jezelf thuis te laten komen en dat jij op jezelf kunt vertrouwen dat je alles wat je voorgeschoteld krijgt, tot een goed einde kunt (vol)brengen.

Het zal snel, krachtig, filosofisch, spiritueel, ontnuchterend, met beide benen op de grond, tastbaar/voelbaar verdiepend, vol mededogen, ondersteunend en liefdevol zijn. Met een lach en waar nodig een traan, afgewisseld met woordgrappen en een stevig woord, zal het een ervaring zijn die we beiden nooit zullen vergeten. Zoals ik zelf altijd aangeef, wil ik het beste uit mijzelf halen en daarmee ook het beste uit jou. Dat kenmerkt iedere relatie met mij, zakelijk, privé, persoonlijk of in een groep.

Klik op de "Ik ​zet graag mijn leven in actie" knop als ​dit je aanspreekt. Je krijgt dan de vragen en voorbeelden waar we ons tijdens onze tijd samen op kunnen concentreren (en voel je vrij om iets toe te voegen dat niet op de lijst staat waar je graag aan zou willen werken).

Deel NU